Trafik Alarm logo

AKTUELT & ANMELD | APP'EN | TILMELD | GRATIS TILBEHØR |
SPØRGSMÅL & SVAR
| NYHEDER & PRESSE | KONTAKT

Spørgsmål & Svar

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor TrafikAlarm.dk?

Der er primært tre årsager til, at vi skabte TrafikAlarm.dk med tilhørende smartphone app:
  1. Bidrage til en højere trafiksikkerhed i Danmark.
    Når politiets fotovogne holder de farlige steder, hvor trafiksikkerheden er vigtigst, f.eks. ved skoler og beboelse, kan vores app hjælpe med, at danske billister holder farten nede - før de får en bøde og dermed allerede været til skade for trafiksikkerheden!

  2. Undgå "dumme fartbøder" pga. at fotovognene holder, hvor "fangsten er størst".
    Vi har nok alle enten prøvet eller hørt om en, der har kørt måske 8 km/t for hurtigt på en øde hovedvej en lørdag aften og så er blevet blitzet af en fotovogn, eller måske bare har fulgt trafikken og alligevel blevet blitzet. Sådanne bøder er trælse at få, og betyder jo ikke, at man er en fartbølle! Vores app kan hjælpe med at undgå de "dumme fartbøder".

  3. Hjælpe trafikanter til at komme hurtigere frem.
    Trafik Alarm samarbejder med Vejdirektoratet om at tilbyde vores brugere opdaterede og friske data om trafikkøer, vejarbejder, glatføre, ulykker osv., så du kan blive advaret på forhånd, og evt. tage en alternativ rute.
↑ Gå til Indholdsfortegnelse

Hvordan virker app'en og TrafikAlarm.dk?

Simpelt! Vores brugere indrapporterer ("anmelder"), hvad de oplever ude på det danske vejnet, f.eks. fartkontrol, fotovogne, razzia, større trafikkøer og vejarbejde, og så kan alle andre brugere få glæde af disse informationer og dermed undgå f.eks. fartbøder eller at sidde fast i en stor trafikkø, hvis nu man har travlt. Alle hjælper alle! Vi er dog ikke afhængige af, at vores brugere indrapporterer, da vi har et netværk af faste anmeldere (taxachauffører, fragtmænd, kørende sælgere osv.), som sørger for at holde vores system grundlæggende opdateret, men ved hjælp af vores brugere kan vi holde systemet endnu mere opdateret, så alle kan få glæde af det - og undgå trælse fartbøder!

Trafik Alarm samarbejder også med Vejdirektoratet, hvorfra vi får live-data om bl.a. trafikkøer, vejarbejde, glatføre, ulykker m.m.

↑ Gå til Indholdsfortegnelse

Kan jeg være sikker på at advarsler om f.eks. fartkontrol er korrekte?

I app'en, under "Indstillinger", kan du slå fra, hvis du ikke vil have advarsler om f.eks. "Ubekræftede" fartkontroller. Denne er slået til som standard, da vi hellere vil advare dig en gang for meget, end en gang for lidt. Når vores brugere tilføjer f.eks. en fartkontrol, er den som udgangspunkt tilføjet som "ubekræftet", indtil en/flere brugere har været inde og bekræfte, at den er altså god nok. Betalende brugere (dem med abonnement) kan tilføje fartkontroller o.l. uden at de kommer ind som "ubekræftet" først.

Vi benytter udvalgte brugere som moderatorer, der sørger for at fjerne anmeldelser eller nedjustere deres status, hvis de ikke virker troværdige.

Vi kigger også jævnligt på kvaliteten af anmeldelser fra brugerne, og når vi spotter brugere, hvis anmeldelser ofte får enten "afkræftelser" eller "bekræftelser" fra andre, justerer vi systemet tilsvarende, sådan at anmeldelserne enten kommer ind som ubekræftet eller bekræftet.

↑ Gå til Indholdsfortegnelse

Hvordan kan app'en hjælpe mig med at undgå fartbøder?

Inden du kører hjemmefra, så åbn app'en på din smartphone, eller tjek evt. på www.TrafikAlarm.dk (husk at logge ind, så du får opdaterede data, hvis du har abonnement). Så kan du med det samme se, om der allerede er registreret fotovogne i dit område eller dér, hvor du skal køre hen, så du husker at overholde hastighedsgrænserne.

For at forøge dine chancer for at undgå fartbøder, skal du bruge vores smarte "Advar Mig"-funktion (kræver abonnement). Start app'en og tjek at "Advar Mig"-ikonet nede i menuen er grønt (betyder at funktionen er aktiv, hvilket sker automatisk når app'en startes). App'en vil nu automatisk holde øje med, hvor du kører, og hvis du nærmer dig en indrapporteret fartkontrol, vil du få en advarsel om det, så du bliver mere opmærksom på din hastighed. Kortet bliver også automatisk opdateret i baggrunden, du behøver ikke gøre andet end at slå "Advar Mig" til, og så kører du bare! Skærmen behøver ikke være tændt imens "Advar Mig" er aktiv, du kan derfor spare batteri ved at slukke skærmen.

↑ Gå til Indholdsfortegnelse

Hvordan anmelder jeg en fotovogn, fartkontrol, razzia, trafikkø eller noget andet?

Det kan du gøre enten via TrafikAlarm.dk hjemmesiden, eller via vores app. Gør du det via hjemmesiden, klikker du bare på "Aktuelt & Anmeld"-menuen, så du kommer ud til forsiden. Så finder du stedet på det store kort nederst, klikker på placeringen og vælger, hvad du vil anmelde.

Du kan også anmelde via app'en, her kan du både panorere rundt på kortet for at finde en placering, eller du kan vælge "nuværende placering", så din anmeldelse bliver gemt som, hvor du befinder dig lige nu - hvilket kan være nyttigt, hvis du f.eks. holder i en trafikkø, eller du holder kaffepause ved siden af en fotovogn. Begge dele er meget nemt, du behøver ikke engang skrive noget - bare klik og vælg. Du kan dog godt tilføje yderligere information, hvis nødvendigt, f.eks. hvis der er sket en trafikulykke som kun spærrer trafikken i den ene vejbane.

Herunder er skærmbilleder, der viser processen for at anmelde en fotovogn med en iPhone, der benytter Trafik Alarm version 1.6.

1) Først trykker du på "Anmeld" knappen i bundmenuen, derefter vælger du om du vil anmelde noget på din nuværende placering, eller om du vil finde et sted via kortet. Her vælger vi "Find". 2) Herefter kan du panorere rundt på kortet og zoome ind, til du finder det sted du vil anmelde noget, hvor du så trykker med fingeren på pågældende sted.


3) Nu skal du vælge hvad det er du vil anmelde, i dette eksempel anmelder vi en fartkontrol. 4) Til sidst får du mulighed for at angive yderligere information, du kan enten trykke "Anmeld" og indsende uden yderligere information, eller du kan f.eks. trykke på knappen "Fotovogn" for at app'en automatisk skriver "Fotovogn" i feltet, og derefter indsende.
Det var det!


Hvis det er en fartkontrol du vil anmelde, tilbyder vi også "1-klik anmeld". Dette skal slåes til i app'en under Indstillinger, og derefter får du en knap ude på kortet, hvor du med bare ét klik kan anmelde en fartkontrol på din nuværende placering. Nemt, ikke?

Husk: Når du kører, må du ikke betjene håndholdt mobiltelefon, så anmeld når du holder stille eller få en passager til at indsende anmeldelsen - eller gør det, når du kommer hjem. Uanset hvad, så er vi, og de andre brugere, glade for din anmeldelse!

↑ Gå til Indholdsfortegnelse

Hvorfor koster det penge at få adgang til de smarte funktioner og live-data?

Udvikling og vedligeholdelse af hjemmeside og app er desværre ikke gratis, og samtidig er det vigtigt, at vi opretholder en seriøs brugerdatabase. At skulle have abonnement på en service, plejer som regel at skræmme dem væk, som kun er ude på at ødelægge det for andre. Vi har fra starten prissat vores abonnementer så attraktivt, at vi mener, det er på et niveau, hvor alle seriøse brugere kan være med. Husk, når du opretter dig som ny bruger, får du 48 timers gratis abonnement, så du har mulighed for at afprøve systemet, inden du betaler for abonnementet. Desuden får du, som ny bruger, også vores fantastiske introtilbud, hvis du køber indenfor 48 timer efter, du har oprettet din profil: 1 års abonnement (værdi 199 kr) samt en gratis mobilpakke (værdi 199 kr) for kun 199 kr.

Se på det sådan her: Den mindste fartbøde, du kan få i Danmark, er på 1.000 kr. Dvs. vores app skal kun redde dig ud af én fartbøde, før den har tjent sig selv ind de næste 5+ år (ved køb af mindst 1 års abonnement), og så er vi ikke engang kommet ind på alle de andre fordele, du løbende har ved at bruge Trafik Alarm app'en, som f.eks. tidlig advarsel om trafikkøer og andet, der kan forsinke dig i trafikken.

↑ Gå til Indholdsfortegnelse

Må jeg dele mit abonnement/login med andre?

Nej, egentlig ikke. Men hvis du lader konen/manden bruge dit login på sin egen smartphone engang imellem, så sker der nok ikke noget ved det :-)
Det er dog kun muligt for én person at være logget på ad gangen, dvs. det kræver to seperate profiler (og dermed to abonnementer) at kunne bruge app'en samtidig.
Fosøg på systematisk deling af abonnement/login mellem venner/bekendte tolereres ikke og vil medføre, at din profil bliver blokeret.

↑ Gå til Indholdsfortegnelse

Batteriforbrug: Bruger "Advar Mig"-funktionen ikke meget strøm?

GPS funktionen på en smartphone vil altid bruge mere strøm, når den er tændt, end slukket, det giver sig selv. Skærmen er også en stor strømsluger, så der kan du spare meget, hvis du kører med skærmen slukket. Derudover følger der jo en oplader med til vores introduktionstilbud, samt en mobilholder, så du ikke kommer til at mangle strøm. For os, har batteriforbrug fra dag ét været utrolig vigtigt, så app'en er optimeret til at være så "batteri venlig" som muligt, og vi arbejder hele tiden på at gøre den bedre.

Trafik Alarm app'en er desuden smart nok til at finde ud af når, du ikke længere er ude at køre, hvorefter den går i dvale, som bruger endnu mindre strøm.

iPhone: Efter cirka 500 meters kørsel, efter dvale, vil app'en enten vågne op igen og automatisk genaktivere 'Advar Mig' eller påminde dig om at starte Trafik Alarm, så 'Advar Mig' kan genaktiveres, og du igen modtager advarsler om hændelser i nærheden. Ændring, den 29. september 2014: Med Trafik Alarm version 1.5 til iPhone, har vi som standard slået dvale fra, således at Trafik Alarm nu lukker helt ned når du ikke længere kører. Dette sparer yderligere batteri, men kræver at du selv husker på at starte Trafik Alarm når du kører igen. Ønsker du at benytte nævnte dvalefunktion, som kan påminde dig om at starte Trafik Alarm, skal du gå til 'Indstillinger - Avancerede Indstillinger' og slå 'Automatisk luk ved inaktivtet' FRA.

Android: I løbet af 5-15 minutters kørsel, efter dvale, vågner app'en op igen, og 'Advar Mig' er automatisk aktiv, hvorefter du vil blive løbende advaret om hændelser i nærheden.

Er standby tid meget vigtigt for dig, og oplader du ikke din smartphone jævnligt (f.eks. hver nat), eller har du kun periodisk behov for automatisk advarsel i trafikken om f.eks. fartkontroller, kan du også slå 'Advar Mig' funktionen til og fra efter behov. Vi anbefaler dog at man lader 'Advar Mig' slukke af sig selv, når den opdager man ikke længere kører.

Du kan også slukke skærmen på din smartphone, det kan betyde op til en halvering i batteriforbrug.

↑ Gå til Indholdsfortegnelse

Hvad er "push beskeder", og koster det noget?

Funktionen "Push besked ved fartkontrol" er kun tilgængelig for vores brugere med abonnement, men derudover er det gratis at modtage selve push beskeder. En push besked er ligesom en SMS, idet den dukker op på din skærm med det samme. Funktionen "Push beskeder ved fartkontrol" er en ekstrafunktion i Trafik Alarm og ikke selve kernen i app'en. Ved normalt brug af app'en vil du modtage advarsler om hændelser i nærheden, når bare Trafik Alarm er aktiv og "Advar Mig" er tændt (lyser grøn) - uden du har behov for at tilmelde dig "Push beskeder ved fartkontrol"-servicen. Men hvis du godt kan lide at blive opdateret om fartkontroller i dit område, selv når du ikke er ude at køre, kan du tilmelde dig push beskederne.

I app'en går du ind i "Indstillinger" - "Avancerede Indstillinger" og derefter "Push besked (fartkontrol)", så kan du vælge de kommuner, hvorfra du vil modtage push besked, når der tilføjes en ny fartkontrol. Hvis du f.eks. bor i Silkeborg og arbejder i Viborg, kan du aktivere de to som push kommuner. Så får du altid en push besked med det samme, når der anmeldes en fartkontrol i en af de kommuner. Men husk, derk an godt komme en del push beskeder i løbet af dagen hvis man vælger mange kommuner, derfor anbefaler vi som udgangspunkt at man kun vælger de kommuner der er relevant for en, såfremt man ikke ønsker at bruge Trafik Alarm app'en aktivt på sin telefon. Hvis man derimod tænder Trafik Alarm app'en på telefonen når man kører, får man alligevel og automatisk advarsler via "Advar Mig"-systemet, og kun om hændelser der er i nærheden af dig - dette giver den bedste oplevelse med Trafik Alarm, og i sådan et tilfælde har du ikke behov for push kommuner.

Push beskederne ankommer ikke med en Tale Advarsel (Ole Thestrup eller anden stemme), de kommer kun med en standard "ding" lyd.

Der sendes ikke push besked ud, hvis fartkontrollen anmeldes af en bruger uden abonnement. Dette er for at sikre, at vi kun sender push beskeder ud, når der er stor sandsynlighed for, at fartkontrollen er ægte, hvilket der er mindre sandsynlighed for, når gratis brugere tilføjer fartkontroller (disse kommer ind i systemet som "ubekræftede").

↑ Gå til Indholdsfortegnelse

Hvad betyder de forskellige ikoner på kortet?

På kortet i Trafik Alarm app'en findes der forskellige ikoner til forskellige hændelser. Hver type hændelse har sin egen farve.
Hver hændelse kan også have forskellige statuser, nedenfor til højre er der eksempler.

=Fartkontrol
=Vejarbejde
=Trafikkø
=Andet
=Advarsel
     
=Stor sandsynlighed for, at fartkontrollen er aktiv.
=Fartkontrollen er ikke bekræftet, måske overstået, eller vi er usikre på den.
=Længerevarende vejarbejde, trafikkø eller andet.
=Gammel. Hændelsen er med stor sandsynlighed overstået og forsvinder snart fra kortet.


↑ Gå til Indholdsfortegnelse

Hvad er forskellen på betalende medlem (abonnement) og gratis medlem?

Her er et hurtigt overblik over, hvilke ekstra funktioner du får, når du køber abonnement til Trafik Alarm app'en1:

 Abonnement   Gratis medlem 
Live-data
Fartkontroller, trafikkøer m.m. opdateres på kun få minutter.
Data forsinket 1-3 timer
Større risiko for bl.a. fartbøder og sidde fast i trafikkøer m.m., fordi data ikke opdateres live.
"Advar Mig"-overvågning
Med denne funktion slået til, vil app'en automatisk advare dig om fartkontroller (og andre hændelser), så du kan nå at reagere.
"Push"-beskeder ved fartkontrol
Vælg kommuner (max 10), hvorfra du vil modtage gratis push beskeder (ligesom SMS), når der tilføjes fartkontrol i disse områder.
Advarsler med dansk tale
Lad app'en tale til dig, når du nærmer dig en fartkontrol (og andre hændelser), du slipper for at kigge på skærmen og opnår endnu større trafiksikkerhed.
Ole Thestrup stemme & underholdning
Lad Ole Thestrup advare dig når du nærmer dig fartkontroller (og andre hændelser). Han er også aktiv (og sjov) i forbindelse med andre hændelser, der ikke nødvendigvis vedrører trafikken...
Speedometer med hastighedsadvarsel2
Få vist din hastighed, samt bliv advaret når du kører hurtigere end en foruddefineret hastighed (manuel hastighedsalarm).
Kilometertæller - optjen mærker
Hold styr på hvor mange kilometer du har kørt med Trafik Alarm aktiv og optjen mærker ved milepæle.
Placeringsdeling
Del din placering med, f.eks. så din bedre halvdel ved hvornår du kommer hjem, eller så chefen kan se hvor du kører henne.
Trafiktæthed3
Opdaterede informationer om trafiktæthed på væsentlige veje.
"Night mode"
Kortets lysstyrke reduceres automatisk, når der er mørkt.
Risiko for glatte veje
Visuel advarsel på kortet, når der temperaturmæssigt er risiko for isglatte veje.
Anmelde & administere hændelser
Har du set noget? En fotovogn måske? Så anmeld placeringen og lad andre få glæde af din observation. Du kan også ændre/slette i dine eksisterende anmeldelser.


1. Vi forbeholder os retten til at ændre kravene, for hvilke funktioner, der kræver abonnement.
2. Funktionen er kun tilgængelig i iPhone-versionen af Trafik Alarm og kommer ikke i Android.
3. Trafiktæthed kræver mindst iOS 9 på iPhone eller Android 4.


↑ Gå til Indholdsfortegnelse

Jeg har spørgsmål, der ikke er besvaret her!

Du er altid velkommen til at kontakte os, uanset om du har spørgsmål, kommentarer, ris eller ros.

↑ Gå til Indholdsfortegnelse
 

Vilkår & Betingelser

Trafik Alarm (ejet af Geo24 ApS), hjemmeside og smartphone app, fraskriver sig ethvert ansvar ifm. trafiksikkerhed og eventuelle fartbøder. Vi kan ikke holdes ansvarlige såfremt du modtager en fartbøde mens du benytter vores app. Vores app indeholder mange oplysninger om fartkontroller og trafikale hændelser rundt omkring i landet, men det kan hænde at vi endnu ikke har modtaget oplysninger om f.eks. en ny fartkontrol, inden du kører forbi den. Ligeledes kan vi ikke holdes ansvarlige hvis færdselsloven ikke overholdes, herunder paragraf §55a omkring brug af håndholdt mobiltelefon under kørsel. Gældende lovgivning skal selvfølgelig altid følges. Trafik Alarm app'en er lovlig at benytte, i modsætning til laser detektorer som f.eks. fotovogn alarm, som medfører bøde og konfiskering da de er ulovlige at køre med. Trafik Alarm er ikke ansvarlig for nogen form for tab eller skader som følge af teknisk fejl på hardware eller i software, eller brugen heraf, herunder eksterne services/leverandører og indhold/opsigelse fra deres side, samt eventuelle lovændringer. Såfremt en ekstern service/leverandør ændrer sit indhold eller aftale Trafik Alarm, vil Trafik Alarm selvfølgelig arbejde på at finde alternative løsninger hurtigst muligt og så vidt muligt undgå at brugerne generes af et evt. leverandørskifte.

Alle data på www.TrafikAlarm.dk og i vores smartphone app, er oprigtige såvidt muligt. Vi kan ikke gardere os 100% imod misbrug, men ved hjælp af vores algoritmer og brugere, kan "falske fartkontroller" meget hurtigt blive "nedstemt" og forsvinde fra databasen igen, så andre brugere ikke bliver advaret om disse.

Du må ikke velvidende tilføje ikke-eksisterende hændelser (dvs. "anmelde"), ej heller må anmeldelser være af reklamemæssig karakter (f.eks. hvis du anmelder en fotovogn, og skriver en reklame i "info"-feltet). Desuden accepterer vi ikke anmeldelser der vedrører sprit kontroller/razzia samt kontrol af køretøjer. Disse vil blive fjernet hurtigst muligt.

Trafik Alarm tilbyder engang imellem medlemstilbud til vores brugere, disse er eksklusive tilbud som vi har forhandlet hjem på vegne af vores brugere. Medlemstilbud er synlige i app'en med grønne ikoner og betingelserne for medlemstilbudet er angivet når man trykker sig ind på medlemstilbudet. Medlemstilbud og andre generelle tilbud kan også blive sendt ud via vores e-mail nyhedsbrev, som altid kan afmeldes via et "afmeld"-link i bunden eller via ens Profil på www.TrafikAlarm.dk.

Det er ikke tilladt at dele sit login til Trafik Alarm hjemmesiden/app med andre. Kun én enhed kan være logget ind på en Trafik Alarm profil på et givent tidspunkt. Max 4 enheder kan være tilknyttet en profil på en uge. Hver uge fjernes de enheder som ikke har været tilknyttet en profil i 7 dage.

Informationer på www.TrafikAlarm.dk og i vores app må ikke bruges i ulovligt øjemed.

Det er ikke tilladt at gengive data og informationer fra www.TrafikAlarm.dk eller vores app, uden forudgående tilladelse fra Trafik Alarm.

Vi gør opmærksom på, at det tale, som Ole Thestrup bidrager med løbende i app'en, kun skal ses som underholdning. Opfordrer han f.eks. til at sætte hastigheden op, er det selvfølgelig ikke meningen du skal overtræde hastighedsgrænserne, men kun ment som et sjovt indslag.

Brugen af Trafik Alarm som app, forudsætter at man har en kompatibel smartphone med kompatibelt operativsystem. App'en kan kun downloades fra hhv. App Store (til iPhone/iPad) og Google Play butik (til Android). Visse funktioner kan kræve visse smartphones eller operativsystemer, af hensyn til understøttelse, som kan stille krav til hardware/software. En opdateret liste af kompatible smartphones kan findes på www.TrafikAlarm.dk under "Tilmeld" samt "App'en"-menupunkterne. Derudover anbefaler vi altid at man afprøver app'en før køb, ved hjælp af det gratis prøveabonnement, for at sikre sig det fungerer tilfredsstillende og er kompatibelt med ens smartphone. Derudover er det nødvendigt med en aktiv forbindelse til internettet, enten trådløst netværk (wi-fi) eller mobil data (f.eks. Edge, 3G, 4G). Afregning af dataforbrug sker mellem dig og din teleudbyder. Trafik Alarm forbruger generelt meget lidt data, så de fleste abonnementer nu om dage, med inkluderet data, burde være mere end rigeligt til at dække behovet for Trafik Alarm. Et sted med dårlig dækning eller langsom forbindelse (f.eks. edge), kan medføre langsommere opdateringer af kortmateriale og trafikinformation i app'en, dette er desværre udenfor vores rækkevidde.

Kilometertælleren i Trafik Alarm app'en (introduceret oktober 2014) er til underholdning og bør ikke bruges som dokumentation for kørte kilometer, overfor f.eks. arbejdsgiver, kunder, SKAT, o.l.

Disse vilkår og betingelser kan ændres fra tid til anden, og din fortsættende brug af vores hjemmeside/app udgør således accept af eventuelle ændringer.

Overtrædelse af vores vilkår & betingelser kan medføre lukning af din brugerprofil og tab af evt. forudbetalt abonnement. Kontakt os hvis du ønsker at lukke din profil (forudbetalt abonnement tilbagebetales ikke).

Ved at oprette en brugerprofil, enten på www.TrafikAlarm.dk eller via vores app, bekræfter du at have læst og erkendt dig enig med vores vilkår & betingelser, samt persondatapolitik.

Abonnement på Trafik Alarm forlænges ikke automatisk. Du modtager en e-mail når dit abonnement er ved at udløbe, så du har mulighed for at gå ind og forlænge det.

Introduktionstilbud og gratis mobilpakke: Fra du opretter en profil på Trafik Alarm (web eller i app), har du 48 timer til at benytte dig af introduktionstilbudet. Dette giver dig 1 års abonnement til normalprisen 199 kr, men samtidig får du en gratis gave, en såkaldt "mobilpakke", som består af 1x USB stik til bilens cigartænder, 1x USB opladerkabel til enten Android (USB 2.0 Micro-B) eller iPhone, samt 1x universal mobilholder til bilens forrude (sugekop). Der benyttes uoriginale kabler som er opladningskompatible med aktuelle telefonmodeller og softwareversioner på salgstidspunktet. Umiddelbart efter køb, modtager du en e-mail med et link til vores shop hvor du kan gå ind og gøre krav på din gratis mobilpakke. Shoppen kan også tilgåes via dit login på www.TrafikAlarm.dk. Der skal gøres krav på mobilpakken inden der er gået 31 dage fra du køber introduktionstilbudet, ellers forfalder retten til at gøre krav på mobilpakken. Mobilpakken kan kun bestilles af danske kunder, og sendes kun portofrit til adresser i Danmark. Der kan kun bestilles 1 mobilpakke pr. profil/kunde/person. Ønskes flere introduktionstilbud eller mobilpakker, f.eks. til to personer i husstanden, skal der oprettes 2 profiler på TrafikAlarm.dk eller i Trafik Alarm app'en, og købes 2 x introduktionstilbud. Introduktionstilbudet kan kun benyttes én gang pr. person/smartphone/Trafik Alarm profil.

Handelsbetingelser: Klik her for at læse vores handelsbetingelser.
 

Persondatapolitik

I TrafikAlarm.dk's persondatapolitik redegøres for hvordan vi anvender de personoplysninger, du efterlader dig, når du enten bruger vores hjemmeside eller app.

Cookies

TrafikAlarm.dk benytter cookies og sessioncookies ifm. bl.a. login og dit valg af hhv. "fuld" og "mobil" versionen af vores hjemmeside, således du frit kan bevæge dig rundt på vores side, mens du er logget ind. Sessioncookies slettes automatisk når din browser lukkes eller efter få minutters inaktivitet, hvorimod cookies (som er små uskyldige tekst-filer i din browser) kan eksistere i væsentlig længere tid. Vi benytter cookies for at give dig den mest brugervenlige oplevelse af vores side, og ved at benytte vores side accepterer du vores brug af cookies. Cookies og tredjepartcookies fra f.eks. Google Analytics og Facebook benyttes for at indsamle anonym statistik omkring brugen af vores hjemmeside og målrette vores markedsføring, analysere brugen af vores hjemmeside samt visning af indhold der kan være tilpasset dine interesser.

Indsamling af persondata

Når du opretter en brugerprofil, enten på www.TrafikAlarm.dk eller via vores app, skal du angive din e-mail adresse som minimum. Denne fungerer også som login efterfølgende. Det er friviligt om du senere opdaterer din profil og giver os yderligere informationer, som f.eks. dit navn. Oprettes brugerprofilen efter henvisning fra en online annonce, gemmer vi oplysninger om hvilken annoncør brugerprofilen er henvist fra, for at kunne optimere vores markedsføring. Benytter du vores shop til bestilling af varer, skal der indtastes navn, adresse og telefonnnummer, for at vi kan levere de bestilte varer. Dine kontaktoplysninger bruges udelukkende ifm. dit køb af varer.

TrafikAlarm.dk benytter Google Analytics for at kunne analysere og optimere brugen af vores hjemmeside og app.

Ved brug af vores system, logges informationer om hvilken bruger der har tilføjet de forskellige anmeldelser (trafikale hændelser), hvem der har givet feedback på anmeldelser osv. Anmeldelse (indrapportering) ved brug af "Nuværende placering" eller "1-klik anmeld"-funktionen, gemmes informationer om brugerens placering som er hentet via GPS, såfremt der på brugerens enhed er givet tilladelse til at benytte GPS. Dette er både for at kunne sikre os imod misbrug, men også for at kunne levere et produkt af høj kvalitet til alle vores brugere. Trafik Alarm app'en holder løbende kontakt med vores server, for at sikre mod misbrug (som f.eks. deling af profil/abonnement mellem flere personer), der sendes ikke oplysninger om placering, hastighed e.l., men udelukkende information om at app'en er aktiv på pågældende profil og telefon.

Indsendelse af anonyme data til at forbedre Trafik Alarm (valgfri funktion i Trafik Alarm app'en), indsender data såsom placering, hastighed og retning til vores server, helt anonymt og på ingen måde forbundet med din profil hos os.

Funktionen "Placeringsdeling" i Trafik Alarm app'en opdaterer automatisk din placering på vores server hvert andet minut, mens funktionen er aktiv. Når knappen er hvid/gul/grøn med teksten "Deler Placering" er funktionen aktiv. Når knappen er tonet ned og teksten er "Placeringsdeling", er funktionen ikke aktiv. Hver nat nulstiller vi placeringer, så stopper du med at dele din placering om eftermiddagen, vil data om din seneste placering blive slettet den kommende nat. Placeringsdeling gemmer ikke oplysninger om din hastighed. Kun dem du sender dit unikke Placeringsdeling-link til, vil have adgang til at se din placering.

Brug af kilometertælleren i Trafik Alarm app'en, medfører automatisk synkronsering af kørte kilometer til vores server via din Trafik Alarm profil. Dette er for at dine kilometer ikke forsvinder, hvis du f.eks. skifter mobiltelefon eller benytter forskellige telefoner (f.eks. privat og arbejdstelefon). Ved at slå kilometertælleren fra, i Trafik Alarm app'en på din mobiltelefon, slår du også den automatiske synkronisering fra og dine kørte kilometer opdateres ikke længere på vores server. Bemærk: Der gemmes ikke informationer om hvor du har kørt dine kilometer, hverken på vores server eller lokalt på din mobiltelefon i Trafik Alarm app'en. De eneste oplysninger der gemmes om din placering er nævnt andetsteds i vores persondatapolitik.

Ingen oplysninger videregives, herunder sælges, til tredjepart. Din e-mail adresse benyttes ifm. oprettelse/bekræftelse af dit login, og andre profil-relaterede informationer og transaktioner (f.eks. fornyelse af abonnement), men kan af og til også blive brugt til at sende nyhedsbreve, bl.a. med informationer om tilbud eller andre produkter fra os - dog uden at dine oplysninger nogensinde videregives til tredjepart. Du kan til enhver tid afmelde dig e-mails der vedrører tilbud, men e-mails der vedrører din profil hos TrafikAlarm.dk kan ikke afmeldes, sålænge din profil er aktiv.

Betaling for abonnement og varer

Køber du abonnement igennem vores app, modtager vi ingen personlige informationer fra App Store / Google Play omkring dig. Køber du abonnement via www.TrafikAlarm.dk foregår betaling med betalingskort via betalingsudbyderen "Braintree Inc.", hvorfra vi ikke modtager oplysninger om dig, men du skal som minimum angive din e-mail adresse for at dit abonnementet kan forbindes til din Trafik Alarm profil. Såfremt din betaling bliver godkendt, tilknyttes abonnementet din brugerprofil og kan derefter bruges både på www.TrafikAlarm.dk og i vores app på mobile platforme. Ved betaling for varer skal din adresse angives, for at kunne levere varerne.

Kontaktformular

Al henvendelse til Trafik Alarm via vores kontaktformular, sendes direkte via e-mail og gemmes ikke i en database. E-mail adresser indsamlet herfra, vil ikke modtage yderligere informationer fra os, udover hvad der måtte forventes ifm. din henvendelse, f.eks. hvis du har stillet et spørgsmål.
Seneste 24 timer
Fartkontroller: 325
Trafikkøer: 206
Vejarbejde: 82
Advarsler: 39
Andet: 117
Statistik indeholder ikke dubletter
eller useriøse anmeldelser.

Super godt produkt
Virker perfekt og kan varmt anbefales. Jo flere bruger vi er des bedre bliver produktet.
- Ole
Find os på Facebook
Del på Facebook

Copyright © 2017 - Alt materiale på denne side er omfattet af gældende lov om ophavsret og må ikke videregives uden aftale. Vilkår & Betingelser | Persondatapolitik
Skjul besked
Vi benytter cookies* til at levere vores tjenester, herunder indsamling af anonoym statistik om brugen af vores website. Ved at bruge vores website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere i vores persondatapolitik.

*) Cookies er små uskadelige tekst-filer der lagres i din browser. Cookies er ikke programmer der kan køre på din maskine, ej heller virus/spyware/malware.